Het Clavis team

Clavis is een team van professionals dat voor u klaarstaat met een open, overzichtelijke, eerlijke en maatwerk werkwijze. Zo haalt u het beste uit uw vermogen.

Vacature Risk & Compliance Officer

Wij zoeken een gedreven collega die de cliënt centraal stelt. Je streeft naar topkwaliteit en bent servicegericht. Je hebt inlevingsvermogen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent in staat bestaande kaders los te laten en out-of-the-box te denken.

Clavis staat voor grip op uw vermogen

Vermogensbeheer, directievoering, family office, structurering, planning, coördinatie … ; wij doen het nadrukkelijk op onze eigen manier. Want, wat in de markt veelal ontbreekt bij de uitvoering van deze begrippen, vinden wij bij Clavis essentieel. U hoort in de driver’s seat te zitten.

Het is ons doel te zorgen dat u inzicht heeft in en overzicht heeft over uw financiële omgeving. Grip op uw positie zodat u goede beslissingen kunt nemen. Uw onafhankelijkheid staat daarbij centraal. Juist doordat u ook onafhankelijk bent ten opzichte van Clavis hebben we de juiste verhouding tot elkaar.

Clavis is een team van professionals dat voor u klaarstaat om u het beste uit uw vermogen te laten halen.