Vacature vermogensstructureerder

Organisatie

Clavis is een financiële dienstverlener die zich richt op vermogende families. Wij zijn een jong, snel groeiend dynamisch bedrijf opgericht in 2008. Wij verzorgen directievoering, structurering, planning, beleggen en risk management voor onze doelgroep. Clavis is een complete financieel serviceverlener van advies tot en met uitvoering. Om te komen tot solide vermogensbeheer en groei, hanteren wij drie pijlers: Vermogensstructurering - Directievoering en Trustdiensten - Vermogensbeheer.

Wij zoeken een gedreven collega die de cliënt centraal stelt. Je streeft naar topkwaliteit en bent servicegericht. Je hebt inlevingsvermogen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent in staat bestaande kaders los te laten en out-of-the-box te denken.

Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden

Als structureerder houd jij je bezig met fiscale en juridische vraagstukken op het gebied van structurering, vermogensbeheer en directievoering. In samenwerking met juristen, fiscalisten en bankiers in binnen- en buitenland realiseer je de gewenste vermogensplanning, structuur en governance voor cliënten.

Vereisten

  • afgeronde (WO) master Fiscaal recht, Fiscale economie en/of Notarieel recht;
  • 0-3 jaar werkervaring;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

Wat bieden wij

Clavis biedt gevarieerde werkzaamheden in een snel ontwikkelende multidisciplinaire omgeving. Je werkt in een toegewijd en hecht team voor een bijzondere doelgroep. Wij helpen je bij het benutten en ontwikkelen van je vaardigheden en talenten, zowel inhoudelijk als persoonlijk. Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van vermogensstructureerder inclusief CV, gericht aan Lieke van Kempen (LK@clavis.eu).

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Niels Govers (073 744 00 07).